MAAK IN DRIE STAPPEN EEN AFSPRAAK

En weet precies waar je een aan toe bent bij een afspraak mijn cranio therapie.

CHECK JE VERZEKERAAR

Niet altijd wordt een behandeling 100% vergoed door een verzekeraar. Je doet er dus verstandig aan om dit vooraf te checken. Zo weet je precies wat de kosten zijn.


VUL HET AFSPRAAKFORMULIER IN

Vul het afspraakformulier op deze pagina in, dan neem ik spoedig telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Op basis van onze telefonische kennismaking bepalen we of ik je met craniosacraal therapie kan helpen.


START BEHANDELING

Als uit onze telefonische kennismaking blijkt dat craniosacraal therapie voor jou of je baby-kind geschikt is, dan plannen we een afspraak en start de behandeling.


Wil je een afspraak maken voor een craniosacraal behandeling? Vul dan onderstaand formulier dan in en je hoort spoedig van me. Stel dat je binnen 48 uur geen reactie van mij hebt vernomen, neem dan gerust telefonisch contact met mij op. Het zou vervelend zijn dat je ingevulde formulier niet goed doorgekomen is en je hierdoor niets van mij verneemt


VUL ONDERSTAAND JE GEGEVENS IN


  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Geboortedatum*

  Voorkeurstijd

  Waarvoor wil je behandeld worden?*

  Officieel geregistreerd

  Cranio Sacraal therapeut

  Ben je op zoek naar een geregistreerd specialist in Craniosacraal therapie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.


  Logo-CSR-web

  KvK nummer: 65869672

  Rondhuisstraat 9, 7602 HM Almelo, 0546 – 864054