Wat zeggen mijn clienten

REVIEWS


Baby met reflux

Mijn zoon (toen drie maanden oud) was erg huilerig en vertoonde refluxklachten. Truus heeft hem behandeld. We zagen al snel verandering waar we heel blij mee zijn. Je merkt dat Truus veel ervaring… Lees meer “Baby met reflux”

Anne (Almelo)
Beoordeling

Nekklachten

Na een auto-ongeluk had ik veel nekklachten. Truus heeft mij hiervoor behandeld. Ik vond het zeer prettig met haar werken en heb duidelijk minder… Lees meer “Nekklachten”

Jarno (Bornebroek)
Beoordeling

Behandeling bekken

Truus is een hartelijke vrouw met een zeer professionele behandelaanpak. Ik had last van mijn bekken na de bevalling en zij heeft mij hier vanaf… Lees meer “Behandeling bekken”

Judith (Enschede)
Beoordeling

Wat vind jij van mij?

DEEL HIER JE ERVARING


Ik hecht veel waarde aan mijn cliënten en hoe ze mijn behandelingen ervaren. Heb je een behandeling van mij gehad? Dan waardeer ik het zeer als je hier een review achter wilt laten. Hiermee help je niet alleen mij op mijn behandelingen te optimaliseren, maar je helpt ook potentiële cliënten om een goed beeld bij mijn behandelwijze te vormen.


TRUUS LUCAS, ALMELO

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist veld

Wat is je volledige naam?
Wat is je email adres?
Wat vind jij van Cranio Truus Lucas?
waardering velden
Hoeveel sterren geef je Cranio Truus Lucas?

Officieel geregistreerd

Cranio Sacraal therapeut

Ben je op zoek naar een geregistreerd specialist in Craniosacraal therapie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.


Logo-CSR-web

KvK nummer: 65869672

Rondhuisstraat 9, 7602 HM Almelo, 0546 – 864054