• Motivatie
  • Werkervaring
  • Opleiding

Ik werk sinds 1979 bij het ZGT streekziekenhuis Hengelo-Almelo. Hier heb ik veel klinische en poliklinische ervaring opgedaan, zowel individueel als in groepstherapie.

Het werken met meerdere disciplines heeft me een brede, holistische kijk (kijk op de mens in zijn totaliteit) gegeven op de gezondheid van de mens. Hierdoor ben ik geïnspireerd om me te verdiepen in de craniosacraal therapie. Deze therapie valt onder de alternatieve geneeswijze.

In mei 2016 heb ik besloten om naast mijn dagelijkse werk als fysiotherapeut, een eigen praktijk als Craniosacraal Therapeut te starten. Hierbij merk ik dat ik juist in het welbevinden van de totale mens een goede aanvulling kan zijn met mijn craniosacraal therapie. Dit gecombineerd met een brede ervaring als (kinder)fysiotherapeut.

Ik ben sinds 1979 werkzaam bij het ZGT streekziekenhuis Hengelo-Almelo. Hier heb ik veel klinische en poliklinische ervaring opgedaan, zowel individueel als in groepstherapie. Juist deze combinatie maakt dat ik nog steeds graag werk binnen het ZGT.

Tijdens mijn loopbaan in het ZGT heb ik een Postacademische scholing kinderfysiotherapie gevolgd en succesvol afgerond. Naast deze specialisatie heb ik gespecialiseerde ervaring op het gebied van  hart, vaten en longen.

1968-1975: VWO

1975/1979: HBO fysiotherapie, Saxion te Enschede

1992: Postacademische scholing: kinderfysiotherapie, afgestudeerd 1992. Daarna verdere specialisatie in hart/vaat/long via verschillende nascholingen. Ik sta genoteerd in kwaliteitsregister zowel voor algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut. Tevens sta ik genoteerd in het hart- vaat- en longnetwerk.

2006 – heden: Verschillende modules leidend tot een geregistreerd Craniosacraal Therapeut. Daarbij ook de aanvullende modules kindergeneeskunde (pediatrie) gevolgd. Sinds mei 2016 sta ik genoteerd in het Register voor Craniosacraal therapeuten in Nederland; het RCN.

Het RCN vindt het belangrijk dat medische zorg betrouwbaar is en vakkundig wordt uitgevoerd. Mijn registratie bij het RCN betekent dat ik voldoe aan alle kwaliteitseisen die het RCN stelt aan haar leden (therapeuten). Daardoor ben je verzekerd van goede en betrouwbare zorg.

Wat cliënten over mij zeggenOfficieel geregistreerd

Cranio Sacraal therapeut

Ben je op zoek naar een geregistreerd specialist in Craniosacraal therapie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.


Logo-CSR-web

KvK nummer: 65869672

Rondhuisstraat 9, 7602 HM Almelo, 0546 – 864054