CRANIO BEHANDELINGEN

TARIEVEN


Per behandeling van 45 tot 60 minuten vraag ik €75,-. Dit is een marktconform tarief dat ook door De Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging (NCSV) aan haar leden geadviseerd wordt om per behandeling te hanteren.

Baby`s en jonge kinderen tot 6 jaar krijgen in overleg een kort consult (30-45 minuten) gegeven. Hiervoor geldt een aangepast tarief. Dit ter afstemming.


MAAK EEN AFSPRAAK

Tarief Cranio behandeling

75

  • Behandeling van 45-60 minuten

CONTACT OPNEMEN?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Vul dan dit contactformulier in of neem telefonisch contact met me op. Ik help je graag verder.PERSOONLIJKE AANPAK

Voordat we aan de slag gaan, hebben we eerst telefonisch contact om te bespreken of ik je als craniosacraal therapeut verder kan helpen. Ik vind het heel belangrijk dat we beiden een goed gevoel hebben bij de behandeling. Dat is de basis voor een goede start.GEREGISTREERD CRANIOSACRAAL THERAPEUT

Ik sta genoteerd in het register voor craniosacraal therapeuten Nederland. Mijn registratie bij het RCN betekent dat ik voldoe aan alle kwaliteitseisen die het RCN stelt aan haar therapeuten. Daardoor ben je verzekerd van goede en betrouwbare zorg.


CRANIO BEHANDELINGEN

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS


Craniosacraal therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. Welke zorgverzekeraars craniosacraal therapie vergoeden lees je hier: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/craniosacraal-therapieDeze lijst is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht je verzekeraar niet in bovengenoemde lijst vermeld staan, raadpleeg voor vergoeding dan de polisvoorwaarden van je verzekering. Je vindt craniosacraal therapie in je polis onder de rubriek alternatieve geneeswijze of alternatieve beweegzorg.WETEN HOEVEEL JE ZORGVERZEKERAAR PRECIES VERGOED?

BEKIJK HIER

Officieel geregistreerd

Cranio Sacraal therapeut

Ben je op zoek naar een geregistreerd specialist in Craniosacraal therapie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.


Logo-CSR-web

KvK nummer: 65869672

Rondhuisstraat 9, 7602 HM Almelo, 0546 – 864054